Cégünkről - Esélyegyenlőség

Esélyegyenlőség
a A

Támogatási rendszer nélkül a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása lehetetlen lenne, hisz a rendszer teszi lehetővé, hogy céljainkat megvalósítsuk, kezdve az esélyegyenlőségtől, az életminőségük javításáig.


A foglalkoztatásukkal értékes, eladható termékeket állítunk elő, illetve szolgáltatásokat nyújtunk. Jelen gazdasági helyzetben a lehetőségeink korlátozottak, saját erőből az anyagbeszerzést- amennyiben a megrendelők nem biztosítják-csak szűkös anyagi keretből tudjuk biztosítani, fejlesztést nem tudtunk megvalósítani, pályázati forrás pedig nem állt rendelkezésre. Meglévő eszközeink karbantartását pedig saját szakembereink révén oldjuk meg.


A Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft. megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat. A megváltozott munkaképességű dolgozók foglalkoztatására nagyon nagy az igény, mivel ezek az emberek a nyílt munkaerő piacon elhelyezkedni nem tudnak, ez az egyetlen lehetőség a foglalkoztatásukra. A támogatás biztosíthatja a zavartalan működés feltételeit. Fontos kiemelt célunk, hogy az itt dolgozó emberek esélyegyenlőségét, életminőségük javítását elősegítsük. Az egyenlő bánásmód elvének tiszteletben tartása és az esélyegyenlőség elősegítése érdekében kötelezettséget vállaltunk arra, hogy

-          a nők

-          a 40 évesnél idősebb

-          a roma

-          a fogyatékossággal élő

-          a két, vagy több, tíz éven aluli gyermeket nevelő, illetve tíz éven aluli gyermeket
           nevelő egyedülálló

-          idős szüleiket családban gondozó dolgozóik

esélyegyenlőségének elősegítését beépítik a mindennapi munkavégzés folyamatába.
Kiemelt figyelmet kell biztosítanunk, hogy munkatársaink a legnagyobb biztonságban, egészségükhöz képest a legtisztább környezetben végezhessék munkájukat. Meg kell teremtenünk a legjobb feltételeket, mint eszközökben, mint munka lehetőségében. Fontos feladatunk, hogy az elvállalt munkát a legprecízebben készítsük el a meghatározott határidőre. Ehhez biztosítanunk kell az alapanyag meglétét, és a munkafeltételek minőségét.

A rendszeres orvosi ellenőrzés mellett feladatunk, hogy munkatársaink egészségét óvjuk. Megrendelőink által hozott munkákkal tudjuk biztosítani, hogy a megváltozott munkaképességű kollégáink, minőségi, könnyített munkát végezhessenek, és ez által mentálisan óvjuk őket. Ezekhez elengedhetetlen, hogy figyelemmel kísérjük munkájuk feltételeit és erőnkhöz mérten segítsük őket.

Látogatók száma: 1040681

Eseménynaptár

«2023-11»
H K SZE CS P SZO V   123456789101112131415161718192021222324252627282930
Keresés:

Tárhely szolgáltató

World Web Data Kft.
1043 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.

Adószám: 23701764-2-41
Cégjegyzék szám: 01-09-293552

 

Kapcsolat:
e-mail: info@sas.hu
telefon: 06/20/555-2062
https://sas.hu